Pinsamt!

20 april, 2016
Av

Nu ska jag berätta om en väldigt pinsam sak som har hänt mig. Den kanske var pinsammare just i stunden, nu tycker jag att den är ganska rolig att se tillbaka på.

Jag skulle på bio med min kompis. Innan jag går in i biosalongen så måste jag alltid gå på toa annars vill inte min blåsa samarbeta med mig. (Min kompis gick också på toa!) Jag gick in på toan och gjorde det som måste göras, men när jag kom ut så såg jag att min kompis fortfarande var kvar, och då tänkte jag att jag skulle kunna skrämma henne när hon kom ut, nu när jag ändå hade chansen!

Jag trodde att jag såg min kompis gå in på toan bredvid min så jag ställde mig framför den och vänta på att hon skulle komma ut. Jag skulle skrämma henne genom att säga bu, enklare än så var det inte.

Dörren öppnades och jag väntade bara på att jag skulle kunna se ett ansikte så det skulle bli i rätt tillfälle och inte för sent eller för tidigt. Jag sa BU! och personen som kom ut från toaletten blev jätterädd. Ansiktsutrycket var oslagbart, men det pinsamma var att det var helt fel person. Det var inte min kompis, utan det var en kille i ungefär 7-8 års åldern och jag kände inte honom.

Ungefär 5 sekunder senare kommer min bästa kompis ut brevid killens toalett. Killen stirrade på mig jättekonstigt sen…

Det var jätte pinsamt. Tips från coachen: Skräm inte folk på toaletter, men om du måste skrämma någon: Gör det bättre än mig iallafall.

Comments are closed.