Usch dusch

14 oktober, 2015
Av

Hej jag heter Jennifer och jag har tänkt på en sak: Varför duschar man inte efter idrotten?

Jag är en tjej om ni inte visste det. Men nästan alla av tjejerna i min klass duschar inte och det tycker jag är äckligt. Jag vet inte om killarna duschar, men om dom inte gör det så är dom också äckliga. Och det är nog inte bara så i min klass, utan det är nog så i andra klasser också och i andra skolor.

Om man sätter på sig deodorant och är svettig så smörjer man in och blandar svett och deodorant (om ni inte visste det vilket jag tror att ni gör). Då luktar det bara ännu äckligare och samma sak gäller parfym.

Jag tycker att någon lärare borde berätta om det här till varenda klass så att alla som inte duschar fattar att dom borde börja duscha för att dom inte luktar hallontårta direkt efter idrotten!

Tack och hej leverpastej.

Kommentarer:

  1. Wilhelm Bergman - 20 oktober, 2015 07:11

    Våran klass (i alla fall killarna) duschar ALLTID efter idrotten. Jag tror tjejerna gör det också för de tar mycket tid på sig att duscha.

    • Jennifer - 28 oktober, 2015 19:42

      Det tar bara så lång tid för att dom håller på att sminka sig.