Släktingar

17 juni, 2015
Av

Släktingar. Alla borde nog veta hur släktingar är. Visa ser de som snälla personer som bjuder på mjölk och kakor medan andra ser dem som, ja….hur ska jag säga, börda eller last. Jag däremot håller med båda. Jag har själv släktingar.

Ena dagen är de jättesnälla. De bjuder på mat, vem säger nej till mat? Inte jag iallafall. De gör annat kul med en, om de har lust. Men nästa dag, då vet jag inte vad som har gått fel. Nä, för nästa dag ber de om fot-, rygg- eller benmassage. Jag rör inte någon annans fötter. Ett tips; du som har en syster eller bror, spring eller göm dig. På så sätt behöver du inte göra något. Nu tänker du väl:

Det är bara att säga nej.

Nej, det är det inte. Inte om du har en släkting som inte slutar tjata. Jag vet att de är mycket äldre, men barn kan väl ha lika mycket ont som alla andra gamlingar som klagar på smärta här och där. Det skulle inte vara så kul om jag bad en tjugotre år äldre gamling massera mina fötter, fast det skulle vara obehagligt. Men personen som skulle massera mig skulle nog inte tycka att det va särskilt kul. Eller?

Släktingars bra sidor är nog att de alltid köper det man villa ha till jul eller födelsedag. Man behöver bara bli deras favoritbarn. Och det är enkelt, massera deras fötter.

De tar en till stranden när det är varmt ute. Det gör de nog för att bli av med oss. För när barn är uttråkade en varm dag, då går det vilt till. Man måste hålla barn sysselsatta.

Men tänk så här. Alla era släktingar har varit barn som också har haft släktingar som utnyttjat de till att exempelvis massera deras fötter eller tvingat de att kasta soporna i spöregnet istället för att göra det själv. Nej, istället tvingar de barnen att göra det, bara för att. Det smittar väl av sig på ett sätt, gener?

Genen är en enhet för information om ärftliga egenskaper, som ärvs från förälder till avkomman.

Nu tänker du väl att du aldrig kommer att bli en sån förfärlig släkting men tro mig, det har era släktingar redan lovat en gång, och det gick ju inte så bra…

Comments are closed.