Världens gulligaste häst

4 juni, 2015
Av

image1Hästar! Farliga eller inte? Nej men seriöst, nu ska vi komma till det allvarliga. Många människor är rädda för hästar. Jag erkänner, jag är en av dom. Men nu ska vi inte prata om mig. Även om jag skulle vilja det. Jag fick möta en väldigt söt häst. Hästen jag fick möta hette Calle. Min kompis skulle rida Calle. Fattar inte hur hon vågar.

Hästar ser stora ut på tv men i verkligheten är dom ÄNNU större. Tro mig, jag var där.

Den här hästen såg inte så farlig ut men på något sätt var jag rädd att han skulle sparka mig, slå mig eller bita mig. Men det gjorde han inte som tur är. Även om man vet att hästar inte ska göra något får men panik, om man inte är van vid hästar.

Nu ska jag vara stolt. Jag vågade klappa hästen. Även om alla andra stod och klappade sina hästar hela tiden kände jag mig stolt. Det är ju inte varje dag jag klappar en häst.

Hästar har ju en egen box där dom görs rent, äter, sover och går på toa. Eller med ett finare sätt att säga det på. Pudra näsan. Vem säger pudra näsan? Vi lever i 2000-talet inte i något annat tal. Men men.

När man lärt känna hästen Calle efter ett tag, det vill säga de två minuterna jag spenderade att vara nära han, känner man sig ganska trygg. Calle (hästen) gjorde inte så mycket. Den bara stod där och åt eller drack. Jag vet inte vad han gjorde jag var för upptagen att hålla mig borta.

Comments are closed.