Dåliga duschar?

26 april, 2015

Duscharna i skolans omklädningsrum har fått mycket klagomål. Jag och Klara Meurk här på Björnkullabladet tog en lite närmare titt på detta.

Duschdraperierna och dåliga munstycken är vad de flesta eleverna har sagt om duscharna.
Många menar att det är jobbigt när draperiet fladdrar omkring så att man måste hålla i det. En lösning vore att kunna fästa draperiet på väggen med t.ex. en knapp. Eller att helt enkelt ersätta draperierna med dörrar.
Fler ställen att hänga handdukar på borde fixas. Man vill inte duscha i duschen i mitten, för då kan man inte hänga ifrån sig handduken och ingen vill strosa runt naken bara för att hämta handduken.

Sedan har vi munstycket, som inte varit omtyckt. Jo, att den är invecklad mot hörnet är ett stort problem då man måste trycka in sig mot väggen för att få något vatten på sig, men om man tittar så är munstycket inte heller så fräscht. Men det största problemet är nog att det är så få som duschar efter idrotten på grund av detta, så vi tycker att detta problem borde fixas. Så vad ska vi göra om inte elevstyrelsen gör något åt det?

IMG_1317 IMG_1318 IMG_1319

1. Gustav Ekner - 4 maj, 2015 18:50

Hej!

Det är jättebra att ni har synpunkter på skolan, men för att elevrådet ska kunna göra något åt det måste vi också få reda på det. Ett stort problem just nu på skolan är att många inte är engagerade, och då blir det inga förändringar. Vill ni vara säkra på att något kommer fram till oss rekommenderar jag att ni mejlar oss till elevstyrelsen@friskola.nu.

//Gustav Ekner 9NV, konsult elevstyrelsen