Dagens tips

6 december, 2014
Av

Om du är ensam hemma sätt på en film. Om du inte kommer på vilken film du vill se på, fråga en kompis. Ta fram varm choklad, en filt och sätt dig i soffan.

- Om din mamma vill att du ska gå ut och leka för att du har varit inne för länge men du själv inte vill ut, jag säger bara en sak, gå ut! Om du inte vill höra din mamma/ pappa tjata på dig. Låtsas att du har kul, bygg en snögubbe och sen gå in. På så sätt kommer du att få en varm dryck och därefter få vila hela dagen.

- Om din mamma bjuder in din släkt eller kusiner hem till dig och du inte orkar med dem som jag, jag orkar aldrig med mina kusiner eftersom de bara springer runt. Den äldsta slåss och den yngsta leker cool. Jag menar, hur orkar man ens vara med dem? Ett tip: LÅS IN DIG I DITT RUM, ELLER DEM I RUMMET. En gång gömde jag mig i  badrummet (i badkaret) när de kom. Jag kom ut eftersom jag fick ont i fötterna. Ja, så gör jag på grund av mina kusiner.

- Om det blir strömavbrott tänker ni väl att ni ska tända levande ljus eller mysa med familjen. Men inse faktum, det kommer aldrig att hända om du har små syskon som är rädda för mörkret. Ett tips: Få de att somna så får du hela familjen för dig själv. Det skulle vara roligt, för på så vis slipper du dem.

- Eftersom det är jullov passa då på att sova så länge som möjligt, för jullovet varar inte så länge. Tro mig, sen kommer skolan i vägen och då kan du glömma att få sova ut.

Det roliga med julen är att man får vara med sin släkt. Vem ska jag egentligen ljuga för, det är pakterna som är roliga.

Kommentarer:

  1. Erika - 8 december, 2014 22:43

    Haha, jättebra artikel! :)