Filmrecension: Let’s be cops

27 november, 2014
Av

LBCops_GooglePlus_CoverLet’s be cops är en komedi/action-film som handlar om de två kompisarna Ryan och Justin, två rumskompisar i Los Angeles som inte har, enligt dem själva, kommit så långt i sina liv. Men när de kommer till en maskerad utklädda till poliser, blir de hyllade i kvarteret. Alla tror att de är riktiga poliser, och killarna spelar med. Genom filmen tar de det längre och längre, men när de lyckas trassla in sig i ett fall mot riktiga gangsters blir det mer trubbel än vad de väntat sig från början.

Filmen innehöll lite mer action än komedi än vad man trodde, men jag tyckte mycket om dess inslag av komedi som gjorde filmen väldigt rolig. Härliga killar med härlig humor, blandat med action och drama längre in i filmen. Men det fanns de stunder just under action-delarna som man satt och ville ha mer komedi igen.
Men i helheten var det en bra film. Även slutet, som jag uppskattade väldigt mycket, det var väldigt bra gjort. De knöt verkligen ihop påsen på ett bra sätt. Ett sådant bra avslut kunde verkligen lyfta hela filmen.

Jag tycker att det var en originell och rolig idé. Det var en rolig och spännande film som jag rekommenderar att se.

Let’s be cops får 4 av 5 kakor!

Comments are closed.