Wear it like a crown

17 december, 2013
Av

wear it like a crown

“Wear it like a crown” är en nycirkusföreställning som handlar om att våga göra saker i stunden, för att möjligheten försvinner sedan. Cirkusföreställning är fylld med knivkastning, akrobatik, pingisbollar, jonglering och också dans inuti en genomskinlig 2x3m stor luftkudde.

Det är det Botkyrkabaserade cirkuskollektivet Cirkus Cirkör som gör föreställningen och föreställningen som har gått under hela 2 år har visats i 130 städer, i många länder i Europa, men också Brasilien, Argentina och USA. Det är Tilde Björfors som är regissör och Rebekka Karijord som har gjort musiken.

Så här står det på hemsidan om föreställningen:

I denna tragikomiska och absurda föreställning utforskas kaos och ordning och hur risker förvandlas till möjligheter. Om att välja att bära våra misslyckanden, rädslor och tillkortakommanden som en krona. Och att putsa den och bära den med stolthet.

Jag tycker att föreställning är väldigt spännande, det händer hela tiden någonting, och det är flera häftiga nummer. Musiken är också väldigt välgjord och speciellt signaturmelodin som också heter “Wear it like a crown”. Det finns också hela tiden en tanke bakom handlingen och det märks att de har gjort denna många gånger, men trots det hände några misstag, exempelvis att de tappade bollarna när de jonglerade.

Förställningen är väldigt speciell och värd att se, den finns inget som liknar den!

Etiketter: , ,

Comments are closed.