Spanska såpoperor

1 oktober, 2013

Kära lärare och elever på Södertörns friskola. Om någon av er tisdagen den 3 september ca: 13.45–14.05 passerade en skara elever iförda konstiga kläder och som på spanska frågade efter försvunna personer vid namn Pedro eller Julio så ska jag nu förklara vad ni bevittnade. Ni fick nämligen en exklusiv skymt av årskurs åttas nya spanska projekt. Vi elever i årskurs åtta som valt spanska ska nämligen kasta oss in i tv-branschen och göra våra egna såpoperor. Eftersom vi är två spanskagrupper blir det två såpoperor: Jakten på Julio och Jakten på Pedro. Alla elever kommer agera både skådespelare och manusförfattare.

Våra projekt kommer även att delta i tävlingen webbstjärnan där elever från Södertörns friskola tidigare vunnit priser.

Jag tycker det är en väldigt rolig ide. Jag tror att vi kommer lära oss mycket och ser redan fram emot att spela in första avsnittet.

1. Erika - 18 oktober, 2013 17:35

Ja, tv-kändisar är ordet! :) Bra skrivet!