Södertörns friskolas webbstjärnor

3 maj, 2013

Andreas och Simon, förra årets vinnare

”Webbstjärnan” är en tävling som går ut på att skapa sin egen webbsida. Tävlingen är en satsning av .SE och handlar om att utveckla Internet och internetanvändandet. Elever från och med ettan och upp till gymnasiet tävlar i olika kategorier och på Södertörns friskola är tre lag utvalda bland de hundra bästa. Förra året vann Simon och Andreas, då i 8nv1, guld i kategorin 6-9 grundskola.

Med andra ord är vi en skola, som har många elever som har stora IT-kunskaper. Tack vare datorklubben får de också möjlighet att utveckla och förbättra dem.

Om bara tre dagar kommer de tre lag som alltså gått vidare från skolan få veta om de nominerats. Just nu har skolan faktiskt möjlighet att vinna alla priser – guld, silver och brons!

Om man vill veta mer om tävlingen kan man läsa på www.webbstjarnan.se, och för att få veta hur skolans lag klarat sig kan man läsa Björnkullabladet, som håller sig uppdaterade om tävlingen.

1. [...] tävlingen webbstjärnan (läs föregående notis för mer information). Två av skolans tre anmälda lag tävlar alltså vidare med sina webbsidor. Isabella [...]