1D World Store

22 mars, 2013
Av

Den 23 februari slog dörrarna till 1d world store upp i mood gallerian. 1d world store är en butik fylld med saker som har med det brittiska/irlänska pojkbandet one direction att göra. Det fanns allt från pappdockor som avbildar bandmedlemmarna i naturlig storlek, till vanliga posters. Butiken turnerar runt i världen och stannar i ungefär sex veckor innan den flyttar vidare. Butiken här i Stockholm stängde den nionde mars. Butiken var den första i Europa.

Jag var där på premiären. Butiken hade redan stått öppen i tre timmar men det var ändå en timmes kö in. Det jag reagerade på var att de flesta grejerna var rätt så dyra och butiken levde nog ej upp till de förväntningar jag hade. Men å andra sidan var mina förväntningar väldigt höga då jag är ett stort fan av bandet. Det var nog så att de flesta var där på premiären, för på mitt andra besök, redan fyra dagar efter butikens öppnande, kunde man bara gå in utan att stå i kö och allt i butiken hade fått ett nytt lägre pris. Jag har intervjuat min vän Ellinor som är ett stort fan av bandet.

- När var du i butiken vilken dag och tid?

- Jag var utanför butiken fyra på morgonen dagen då butiken skulle invigas.

- Var det lång kö till att komma in i butiken?

- På morgonen var det inte så lång kö bara några enstaka personer där. Men fram emot nio-tiden (en timma innan butiken öppnar) var det fullt med personer.

- Vad köpte du i butiken?

- Jag köpte en cutout av Harry (en pappdocka på medlemmen Harry Styles i naturlig storlek).

- Vad tyckte du om butiken? Fanns det några nackdelar?

- Butiken var jättebra och jag älskade den, men jag skulle vilja att den var permanent.

- Varför gillar du One Direction så mycket, vad är så speciellt med bandet?

- Jag älskar One Direction jättemycket, de är mitt liv! Jag älskar dem för att de gör otroligt bra musik och har helt underbara personligheter.

Kommentarer:

  1. Erika - 25 mars, 2013 19:19

    Bra artikel! :P