Piraterna!

4 april, 2012
Av

De har gjort det igen. Teamet bakom bland annat ”Flykten från hönsgården” och ”Wallace & Groomit: varulvskaninens förbannelse” har gjort en ny film, Piraterna!

Handling:

Filmen handlar om en misslyckad piratkapten som heter Piratkaptenen. Han anmäler sig till den årliga pirattävlingen ”årets pirat”. Han har misslyckats med att få priset tidigare år men i år ska han minsann vinna. Men när han anmäler sig blir han utskrattad av de andra piraterna. Han och hans besättning försöker plundra så många skepp de kan, för det är skatterna och plundringen man får priset för. På en plundring träffar de Charles Darwin (i hans ironiska unga lerform). Darwin har problem med att bli tillsammans med tjejer eftersom alla tycker att han är en nörd. Piratkaptenen, tillsammans med hans spritt språngande galna besättning, hans fågel Polly och Darwin seglar till London där en mäktig elak fiende befinner sig. Denna avskyr verkligen pirater och tycker att ju fler halshuggna pirater, desto bättre. Piratkaptenen lär sig också att det inte bara är skatterna och plundringen som gör en till en bra pirat.

Recension:

Den här filmen är ganska rolig. Man får sig ett par skratt under resans gång. Den kan vara lite barnslig under vissa tillfällen men det är en otroligt välgjord film som passar hela familjen. Jag har inte blivit missnöjd av någon av de här underbara filmkonstnärernas filmer och den här var verkligen inget undantag. Den här filmen har verkligen sin egen charm och det är ett stort plus! Men den här filmen var i 3D och jag skullle vilja ha lite mer 3D effekter, men lite effekter fick man iallafall.

På grund av att den är lite mild i 3D så drar det lite ner på betyget. Den här filmen får fyra av fem ugglor av mig på grund av sin charm, skratten och familjevänligheten.

Kommentarer:

  1. Jonathan Bonn - 26 april, 2012 12:09

    Kul ska se den filmen :)