Star Wars Episod 1 i 3D

21 februari, 2012
Av

Trenden med gamla klassiker som visas i 3D är igång och nu det är star wars tur! Först ut är Star Wars Episode 1, The Phantom Menace.

Handling:

Den här filmen handlar främst om politiken i den galaktiska senaten och hur en kris sakta utvecklas i den, men i grund och botten handlar de tre första filmerna i star wars om hur Anakin Skywalker blir Darth Vader. Huvudpersonerna i den här filmen är de två jediriddarna Obi-Wan Kenobi och Qui-Gon Jinn som får i uppdrag att skydda drottning Amidala. Hon är i fara eftersom hon är under hot av den onda handelsfederationen. Efter en del besvär blir de tvingade att nödlanda på planeten Tatooine där Anakin Skywalker bor. Filmen handlar också om hur de onda sithlorderna kommer tillbaka från en lång tid i glömska och vill ha hämnd!

3D-effekter:

Filmen är väldigt häftig även i 2D så jag märkte inte mycket skillnad. Men ibland ryckte man till av att saker och ting kom nära. Men jag har sett bättre 3D-filmer.

Recension:

I grund är det en väldigt bra film och den blev lite bättre med 3D-effekterna. Det är lagom mycket action, lagom mycket spänning och coola miljöer och dessutom mycket bra skådespelare. Jag vill framförallt hylla Jake Lloyd (Anakin Skywalker) för att han trots sin unga ålder gjorde ett väldigt bra och trovärdigt skådespeleri.

Denna film får fyra ugglor av fem från mig.

Comments are closed.