Seasons of Rent

12 februari, 2012

Varje år gör niondeklassarna från Musik och drama-inriktningen på Södertörns friskola en musikal som spelas upp för både eleverna på skolan och för utomstående.. De begåvade MD-eleverna gjorde förra året musikalen ”Det kunde varit du” och i år gjorde de sin egen verson av Broadway musikalen RENT; Seasons of Rent.

Musikalen handlar om några unga artister och konstnärer (bohemer) som lever i East Village i New York under 1980-90 talet. De kämpar mot fattigdom, Aids och droger, men också för kärleken och livet. Musikalen spelades första gången på Broadway 1996 och blev film 2005.

Det är en väldigt gripande och vacker musikal och jag grät vid flera tillfällen. Niorna gjorde en otroligt bra föreställning och vår journalist, Clara, gjorde ett fantastiskt framrädande.

1. jonathan jorquera - 12 februari, 2012 22:35

skit bra ju!! :)