Gott nytt år!!!

12 januari, 2012
Av

JA!!! Nu är det år 2012! Jag älskar fyrverkerier och det kunde man inte säga att det saknades under nyårshelgen. Många började före tolvslaget med olika sorters fyrverkerier och smällare och allt möjligt. Jag gick och undrade om inte allt skulle ta slut innan tolvslaget men nej, precis vid tolvslaget sköts hundratals fyrverkerier och lös upp himlen i blått, lila, gult, vitt, rött, grönt och ännu fler färger som jag inte orkar räkna upp. Det hördes smällare och skrik om att 2012 var här och varje sekund såg man Kinesiska lyktor och nödraketer komma upp i hundratal från olika håll. De lyste upp himlen som färgglada stjärnor. Det var en av de häftigaste nyårsfiranden jag varit med om. Ja, det var en häftig kväll i mitt liv. Undrar vad som händer nästa år? Här inunder följer några bilder som jag tog på tolvslaget.  Bilderna är lite konstiga och suddiga. Ha ha, jag tyckte att det var lite svårt att fota när fyrverkerierna och allt annat rörde sig!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Comments are closed.