Vattenfyllda kondomer och ponnyhästar!

2 maj, 2011
Av

I torsdags på skolans dag kunde man stöta på både det ena och det andra. Också vattenfyllda kondomer i 6Nvs kondomrace och möjligheten att få rida på en ponny på fotbollsplanen. Säga vad man vill om Södertörns elever men kom inte och säg att vi inte är kreativa.
Det fanns förstås vanligare saker också. Flera klasser hade caféer och lotterier. 7 Nv 1 korta engelska pjäs ”Smurfarna tar över” var väl inte precis vanlig. Men det finns många andra ord att beskriva den med…

Inne i gympasalen hade 9 MD musikcafé med både sång och bakverk. Därinne var lamporna släckta och ljus brann på alla borden där föräldrar och elever satt och lyssnade. Uppe på scenen sjöng och spelade olika elever från 9 MD.
Utanför gympasalen i entrén fanns en liten spaavdelning som både 8:or och 9:or tog hand om, med nagelfix, ansiktsmålning och ett stort akvarium med fiskar där den som var modig nog fick stoppa ner fötterna. Undrar hur det känns när fiskar tuggar på ens tår…?

Ute på skolgården sålde 8 MD våfflor och 9 Nv hade en fiskdamm. Där står också ett stort tält där Rune (skolans intendent) står och babblar. Där säljer man lotter och det finns många fina priser. T.ex. en delikatesskorg eller en fotboll signerad av Hammarby damlag.

Andra saker man kunde göra under skolans dag var:
X Spela poker (6nv)
X Möta sexorna i fotboll (åk.6)
X Flera olika tipspromenader ( från olika åk.)
X NO experiment (6 och 7 nv)
X Köpa smycken (6 bf)
X Se olika elevarbeten (från olika åk.)
X Äta en god middag i matsalen
X Avgöra vem som var skyldig i en rättegång (7 gf)
X Lyssna på gatumusikanter (7 md)
X Vinna en datakille (datakillarna på systemadministrationen)
X Köpa en årsutgåva av Björnkullabladet ( bladets redaktion)

Det var en helt fantastiskt rolig kväll med underbart väder. Jag tror att alla som var där hade roligt och förhoppningsvis gjorde av med mycket pengar! Om du inte var där i år kan jag mycket varmt rekommendera att komma nästa år. Om du var där vet du själv att du måste komma nästa år.

Comments are closed.