Månadens hemsida – BRIS

11 februari, 2011

BRIS står för barnens rätt i samhället och är en organisation som barn och ungdomar kan ringa till om de har problem av något slag, numret är 08 116 111. Kanske gäller det kärlek eller familjen eller något annat. Men BRIS har även en hemsida:

Här kan du bli medlem gratis, maila direkt till en vuxen, chatta anonymt med en vuxen, skriva något i glädjekällan, vara med (anonymt) i diskussionsforum och mycket annat.

BRIS hemsida är ett enkelt sätt att kunna kommunicera med en vuxen eller få hjälp av andra ungdomar och barn. Ingen ska behöva känna sig utanför eller inte kunna berätta sina problem för någon!

Organisationen har en bra hemsida som är lätt att hitta på och denna hemsida är något viktigt! Därför får den 5 skogsmurmeldjur av 5 möjliga.

Nu tar vi paus med “månadens hemsida” och ersätter den med månadens födelsedag! Det betyder att varje månad kommer en eller flera på skolan bli presenterade på sin födelsedag. Så om du har tur så kommer just du att bli kontaktad av oss och kanske bli presenterad här på Bladet! Även kändisar kan bli presenterade.

Missa inte den första månadens födelsedag i mars!