Månadens hemsidor!

10 december, 2010
Av
Denna månadens hemsida handlar inte bara om en hemsida, utan denna gång tipsar vi om flera roliga hemsidor! Alltså hemsidor där kan läsa roliga kommentarer, skämt och se roliga klipp.

http://www.roligaklipp.se/

Denna sida bjuder på roliga klipp på djur, klanterier, konstiga och roliga reklamklipp, roliga musikvideor och även coola klipp som t.ex. en väldigt lång och komplicerad domino.

http://avigsidan.com

Här kan du läsa avigheter från tidningar och nyheter av olika slag. Konstiga formuleringar på meningar, roliga rubriker, roliga uttryck, opassande men roliga namn till artiklar och insändare och mycket mer.

http://www.oioioi.se/

oioio är en sida med för det mesta torra skämt. Om man älskar torra skämt så är denna sida väldigt rolig! Skämten utspelar sig på bilder med pratbubblor. Exempel: Man ser en laptop upphängd i ett rep, en man står bredvid och i pratbubblan står det “min dator hänger sig hela tiden” . (haha). Just nu är sidan en julkalender med vitsar i varje lucka!

http://www.ekdahl.org/kids.htm

Denna hemsida riktas för det mesta till våra yngre läsare eller småsyskon, men även till äldre barn. Ekdal.org/kids är en sida med över 75 länkar till allt från pyssel, språkträning till spel och TV/radio-programs hemsidor. Man kan även hitta hjärngymnastik och mycket mycket mer!

Comments are closed.