22 oktober + snö!

22 oktober, 2010
Av

Ca klockan 7 på morgonen

När jag vaknade så såg jag att det var snö ute, och jag vart glad. Men sedan tittade jag på termometern, o.5 – * C . Nej nu kommer snön smälta under dagen, tänkte jag.

Men när jag var på väg till skolan så började det snöa igen, och det snöade länge. Säkert ända tills första lektionen slutade kring 9.00! Efter det kom det lite mera snö, vissa hade årets första snöbollskrig på skolan och tyckte det är härligt med snö nu, andra gillar det inte alls! Själv tycker jag det är rätt roligt med tidig snö men den blir slaskig och smälter fort om inte kylan håller i sig! Så kanske lite tidig snö eftersom marken inte är fryst än.

Men det är överhuvudtaget härligt med snö!

Tänk, 22 oktober och snö, helt otroligt, men konstigt!

Härlig dag ändå, eller vad tycker du?

Vintern är härlig, men just nu lite blöt!

Kommentarer:

  1. Jacob - 26 oktober, 2010 18:34

    ja det är härligt med sö! jag är avensjuk! jag bor i Årsta och där snöade det en dag men nästa dag var all snö spårlöst försvunen. vi hade ett stort snöbolls krig men dom som var med i det fick myket skäll efter som det är strengt frbjudet att kasta saker över huvud taget.

  2. Random - 29 oktober, 2010 18:47

    Snön försvann ju sen :(
    Vill ha snöbolls krig >.>