Höstens väder är här!

24 september, 2010
Av

Svarta moln mellan husen...

Jag vaknar, vid 4 tiden, tittar ut genom fönstret, det spöregnar. Jag lägger mig ned i sängen igen, hör det starka regnet. Det avtar men börjar igen efter bara någon minut. Jag ser något svagt ljus från fönstret och hör ett svagt dunder, kanske åska kanske en lastbil. Regnet avtar igen men kommer tillbaka, och plötsligt låter det konstigt från fönstret, jag tittar ut och ser det spöregna, men inte bara det, det blåser hårt, hårt, en bil börjar tjuta, antagligen för de hårda regnet som blåser på bilen. Men jag lägger mig bara ned igen och lyssnar. Helt plötsligt ser jag bara vitt framför ögonen, sedan hör jag ett högt och långt dunder, efter det avtar regnet.

Nu kanske ni undrar om detta är början till en novell, men det är det inte! Detta som ni läste ovan var sant. Ja, vädret har ju varierat mycket

Konstigt med ett mörkt moln omkring det kritvita molnet..

nu när det börjar bli höst: Det har varit sol, regn, åska och blåst. Jag har sett de allra underligaste molnen på himmelen och gått till skolan i spöregn, men det skadar inte mig för jag gillar hösten! Men alla gör nog inte det.

Nu vill jag veta vad ni har sett och hört under dem här första höstveckorna, så ta en bra ”väderbild”, skriv lite om den, skicka den till oss på redaktionen så kommer en lycklig vinnare få sin bild publicerad på vår hemsida!

Skicka bilden till bladet@friskola.nu  senast den första november.

Kommentarer:

  1. Jacob - 26 oktober, 2010 19:13

    jag har ingen kamera och jag vet inte var min mobil är! åandra sidan, vad är det för roligt med att få sin bild publiserad? jag tyker att det skulle vara pinsamt…

    • ida - 27 oktober, 2010 15:28

      det skulle vara jättekul om du hade en bra höstbild och vill skicka in den, det skulle göra oss på redaktionen GLADA !