Ja! Bröllopet är här! Eller!?

19 juni, 2010
Av

Bröllopsfeber kan man verkligen säga att det har varit! Choklad, vykort, bröllopsstudion på TV och till och med inlägg i nyheterna om kronprinsessan och Daniel! Ja, allt har kretsat kring dem! Jag är så trött på allt det där så nu är jag så glad att det är över! Imorgon (i skrivande stund) är det kronprinsessans och Daniels stora dag och jag ska faktiskt se när de gifter sig på TV! Det förvånar mig själv för jag bryr mig inte om deras bröllop, men ändå så skriver jag om dem och ska se när de gifter sig!

Men allt har varit FÖR MYCKET! Man ser dem ju överallt. På affischer i rulltrappan, i mataffären på chokladaskar, på TV:en i vissa program och så läser vi om dem i tidningar och på nätet! Då kände jag att jag vill göra någonting nytt, skriva en arg krönika om dem! Men det som stör mig mest är att alla program som handlar om dem har tagit över TV:en på kvällarna, precis som fotbollen, och jag är varken intresserad av dem eller fotboll, så vad ska jag titta på!? Det var nog det värsta. Men nu är det snart över! Ja! Skönt, hoppas bara fotbollen tar slut snart.

Och kronprinsessan och Daniel ta inte detta personligt, ni är säkert väldigt snälla människor. Men, TA INTE ÖVER TV:N IGEN!

Etiketter: ,

Kommentarer:

  1. Anna - 20 juni, 2010 13:34

    Jag såg en bok med klippdockor med Viktoria och Daniel, snacka om att gå till överdrift!

  2. Emma - 28 juni, 2010 20:28

    men ett kungligt bröllop sker cirka var 40nde år plus att all pr har gett sverige mycket pengar så det känns som att vi klarar oss. hehe sen är det ju inte riktigt dem som tar över tvn, det är nog ganska ofrivilligt från deras sida. :P

  3. Jacob - 26 oktober, 2010 19:03

    jag såg kron prinsesán och daniel live!!!!!!!! Men jag håller med det var för myket kring bröloppet!det var något program på svt 1 som handlade om brölopet som som började sendas en gång i veckan 4 månader för brölopet 1 h per gång och den sista veckan inan var det 2 h en gång om dagen. Dom pratade sönder det. alltså jag menar att dom pratar så myket om det så man trötnar på det inan det har börjat!