En omvänd historia

31 maj, 2010
Av

Det var en dag jag låg i min bottenlösa säng på köttbullsvägen nr fläsk, då jag hörde ljudlösa steg i trappan. Det kom in en huvudlös man med en bladlös kniv utan skaft. Han högg den i mitt hjärta, men som tur var hade jag hjärtat i halsgropen så jag överlevde.

Jag hoppade ut genom fönstret och gick upp till hamnen. Båten tutade och bryggan körde. Jag led skeppsbrott och flöt i land på en rostig spik. Jag hamnade på en öde ö där nakna kannibaler dansade med händerna i byxfickorna. Jag blev så rädd att jag sprang iväg. Jag såg ett par hyddor och och sprang dit, jag sparkade in dörren och hoppade in genom fönstret. Jag såg fem uppätna mackor på ett bord, jag åt upp dom och sprang vidare in i djungeln. Jag stötte på två lejon, jag sköt det ena med mitt sista skott, sen lyfte jag bommullstussar tills jag fick ryggskott och det skottet sköt jag det andra lejonet med. Jag ramlade ner i en grop med en hungrig tiger i, mitt liv hängde på en skör tråd och på den tråden klättrade jag upp så sprang jag ner till stranden och skrek så det ekade och i den ekan åkte jag hem.

Kommentarer:

  1. Anna - 31 maj, 2010 15:29

    Det är väldigt roligt att du har tolkat bildliga uttryck och gjort dem bokstavliga, bra!

  2. Jacob - 26 oktober, 2010 14:46

    jag har hört den förut men har glömt hur den var. den är så bra(jag har skratat flera timmar åt den här en gång!)!