Rum stängt på grund av skadegörelse

26 april, 2010

Ett rum i K-huset har stängts eftersom elever bland annat förstört en klocka och flyttat tangenterna på båda datorernas tangentbord. Rummet används nu bara till lektioner där en lärare är närvarande.

Rummet (som av eleverna kallas ”köket” eller ”grupprummet”) har husets enda projektor och används därför ofta under lektioner där läraren vill visa en film eller till redovisningar med power point, men det har även varit som ett sällskapsrum åt eleverna utanför lektionstid. Det är då som skadegörelsen har skett. Eleverna har krossat glaset på en klocka, stulit en datormus, flyttat datortangenter, lekt med tepåsar och hällt ut ansenliga mängder vatten. Just nu är rummet alltså stängt för reparerationer. Många är sura över detta eftersom det finns två datorer i rummet som de gillat att använda under rasterna istället för att vara ute i det ganska kalla vintervädret.

1. Litenviktigsak - 9 maj, 2010 18:15

Bra skriven artikel..
    Otroligt töntdumt gjort >8O

2. Jonathan Bonn - 25 augusti, 2010 14:22

Tråkigt att vissa förstör. :(

3. Jacob - 28 oktober, 2010 16:02

Uprörande! Man kan ju inte förstöra något man inte äger. det är oakseptabelt!!!

4. [...] skrev om att ett rum i k-huset stängdes eftersom elever hade förstört t.ex. en klocka, tangenter på [...]